Ez a hajó sem szállít többé csempészárut az Egyesült Államokba.

A különféle mesterséges zátonyoknak egészen változatos háttere van. Természetesen elsősorban az számít, milyen a roncs körül a merülési élmény, de azért az sem rossz, ha van valami sztori, ami elmesélhető a víz alatt nyugvó maradványok kapcsán.

A Miami Beach előtt található Princess Britney hajóként nem lenne túl érdekes. Nagyjából 50 méter hosszú, felépítményében sincs semmi különös. 27 méteres mélységben nyugszik, szépen körbe lehet úszni, akár be is lehet nézni a hajótestbe. Talán még a motortérbe is be lehet kukkantani.

Pár évvel ezelőtt ez a hely rejtette a legizgalmasabb titkot: az Egyesült Államok hivatalos szervei ugyanis a csempészek utáni hajsza során feltartóztatták a hajót, és a motortér padlója alatt rá bukkantak a nagy fogásra. 156 kiló kokaint rejtettek el erre a helyre! Természetesen a legénységet letartóztatták, a hajót lefoglalták.

A Princess Britney viszont nem veszett kárba, jó célok szolgálatába álíltották: a tenger mélyére süllyesztve új élőhely lett belőle. És persze a Miami-ba búvárok is örömmel keresik fel a roncsot, amit beleptek a növények és benépesítenek a halak.