91 merülhető roncs listáját tették közzé a görögök.

mutazás

Bárhogy is zajlik a világjárvány, a turizmusból élő országok fél szemmel már a nyári szezont nézik. Bizakodjunk, hogy a vakcinálás tényleg segít, és lesz lehetőség utazni, legalább a közelbe. Természetesen a nyaralókból élő országok azt is igen gyorsan leszögezték, nem fognak válogatni az oltóanyagok között, menjen mindenki aki csak valamennyire védettnek számít.

Természetesen igyekeznek bedobni minél több érdekességet a különféle hobbit űző vendégek számára. A görögök a búvárokat célozták most meg, és a hosszú-hosszú időn át nagyon korlátozott merülési lehetőségeket kínáló országban folyamatosak a fejlesztések. A napokban egy 91 roncsból álló listát tettek közzé, ami az ország különféle térségein nyugvó hajók, tengeralattjárók, repülők maradványait tartalmazza. Itt merülhetnek a búvárok a jövőben.

mutazás

Nagyon változó származású, állapotú, mélységű, jellegű roncsokról van szó, de a legtöbbje második világháborús. Igen sok bőven 40 méter alatt található, csak technikai búvárok nézhetik meg, de azért akad egészen sekély vízben levő hajó, repülőgép is. Mindet végigjárni elég nehéz lenne! Pláne azért, mert bőven kellene szigetről szigetre repkedni vagy hajózni. 

Akit érdekel ez a különleges roncslista, ezen az oldalán találhatja az összeset, mélységgel, leírással- görög nyelven. 

A 91 merülhető görögországi roncs