A kaszkadőrök helyett általában maga az amerikai sztár szerepel filmjei akciódús jeleneteiben, és mivel a Mission: Impossible soron következő folytatásában merülnie is kell, Tom Cruise a forgatási szünetben elment búvárkodni egy kicsit.

A Kajmán-szigeteken nyaralva fizetett be pár merülésre, és nyilván a többi turista meghökkenve fedezte fel az ismerős arcot a fedélzeten. Ám a beszámolók szerint vidám hangulatban telt az idő, a közvetlen hollywoodi sztárral még jól el is viccelődött a búvárhajó kapitánya, aki egy Top Gun sapkát választott a jeles vendég tiszteletére.

híresség

Az 52 éves Cruise már az ötödik epizódját forgatja a világszerte sikeres akciófilm-sorozatnak. A szuperügynököt alakító színész számtalan pörgős jelenetben szerepelt már a forgatások során, ezúttal lesz víz alatti akció is. Cruise mellett több sztár is szerepel az év végén mozikba kerülő filmben, játszik benne Paula Patton, Jeremy Renner, Simon Pegg vagy Alec Baldwin.

Színésztársai már tudják jól, Cruise minden vagányságban benne van. Emily Blunt elmondása szerint egyszer Dubajban felülhettek a világ leggyorsabb hullámvasútjára, ami 4,9 másodperc alatt gyorsul 240-ra. Ám senki nem sikoltozott, mindenki szimplán halálra rémült- kivéve Cruise-t, aki azt mondta, ez így nem kihívás, legközelebb csináljuk biztonsági öv nélkül... A Dubajban töltött időt is kihasználta merülésre Cruise, egy helyi akváriumban nézett szét a cápák közt.

híresség

Kiderül, a filmben lesz-e majd merülőtársa a színésznek a kollegái közül, de a Kajmán-szigeteken vele búvárkodóknak már lehet egy nagyon értékes bejegyzésük a merülési naplójukban.