Ingyenes belépés, próbamerülés kicsiknek és nagyoknak- jó kis rendezvény lesz vasárnap!

A búvárkodásnak megvan a maga misztikuma. Természetesen vonzó felfedezők módjára palackkal a hátunkon a víz alatt kalandozni, de sok az emberekben a kétely, mi is vár odalenn ránk? Milyen érzés merülni, milyen érzés a légzőkészülékből levegőt venni?

Aki már merül, de családtagjait még nem vitte magával búvárkodni, az keresi a lehetőséget, hogy tudná kipróbálni biztonságos körülmények között a búvárkodást a gyerek. Nem mindenhol adódik erre esély, és időnként meglehetősen költséges, sok szervezést igényel.

A már vizsgázott búvárok számára érdekes lenne egy olyan lehetőség, ahol különféle búvárfelszereléseket próbálhatnának ki, megnézhetnék, melyik mit tud, és élesben tesztelhetnék, mennyire tetszik ez vagy az- még a vásárlás előtt lenne az ilyen ideális.

A rutinosak pedig, akik már sokféle kalandban vettek részt, olyasmivel próbálkoznának, amire ritkán adódik alkalom: ősrégi felszerelésekkel merülnének, olyasmikkel, amikhez hasonlót az első Cousteau-filmekben vagy a régi James Bond-mozik akciójeleneteiben láthatunk. 

A Búvár Családi Nap ezt így együtt kínálja, és még sok mást is. A díjtalan belépés mellett a búvárkodást is ingyenesen lehet kipróbálni, a gyerekeknek már 8 éves kortól, profi oktatók felügyeletével. Lesznek kinn felszerelésforgalmazók, és most is elmaradhatatlan program a retró merülés, amikor a régi felszerelésekkel lehet búvárkodni. Vetítések lesznek, világszerte eredményesen szereplő búvár sportolókkal lehet találkozni, no meg rutinos oktatók várják az érdeklődők kérdéseit. Csak egy fürdőruhára, papucsra és úszósapkára lesz szükséged, és megismerkedhetsz a búvárok vidám közösségével, vagy új barátságokat köthetsz.

A Búvár Családi Nap helyszíne a Duna Aréna (XIII. kerület Budapest, Népfürdő utca 36.), időpontja 2019. március 24., 9-16 óra között. Ha búvár vagy, azért gyere el, ha (még) nem, akkor pedig azért. És hozd magaddal a családot is!

Búvár Családi Nap és Retró Búvárfelszerelések Napja Facebook esemény