Egy táncos úgy gondolta, a könnyed, szinte súlytalan lépések technikáját legkönnyebben a víz alatt tudja megtanítani partnerének.

Persze nyilván az esemény inkább szólt a felhajtásról, mint a valós gyakorlásról, de a koncepció legalábbis tetszetős. A Strictly Come Dancing nevű táncos showműsorhoz hasonlót láttunk már többször, egy profi táncos kap egy amatőr partnert, akivel hétről hétre bizonyítanak a zsűri és a közönség előtt.

Ebben a műfajban pedig mindenképpen elvárt a hírverés. Ola Jordan, az egyik páros hölgytagja azt akarta demonstrálni partnere, Ashley Taylor Dawson számára, hogy mennyire légiesen is tudna mozogni. Persze sejthető, azért nem itt lett a parkett ördöge Ashleyből, de bizonyára élvezték a víz alatti táncot, amit érthető csodálkozással szemléltek a Sea Life Centre lakói.

A táncosok egyébként nem egy szokványos készülékes búvár felszerelést használtak, mert egy palackkal a hátukon valószínűleg nehézkes lett volna a mozgás. Egy búvársisakot kaptak, amit a felszínről tápláltak levegővel, így aztán nem sok akadálya lehetett a különleges táncórának.

Érdekel mi történik a felszín alatt? Látványos, érdekes víz alatti és búváros képek, hírek, videók a Facebook-on is.