Nemzetközi nőnap van, így a legnagyobb tisztelet hangján szót ejtenék a sok ügyes búvár hölgyről.

Az élet úgy hozta, hogy elég sokszor merültem lányokkal, és meg kell mondjam, remek merülőtársak, odafigyelnek, tudják mit csinálnak. Egyre több a jó fotós köztük, bátran vesznek részt mélymerülésben, sokan barlangokban, roncsokban merülnek rendszeresen. Az én számomra már inkább megmosolyogtató, ha a búvárkodást "férfias" sportnak titulálja valaki. 

Nem az- szerencsére. Azért jó hölgyekkel búvárkodni, mert a többségük igyekszik ésszel merülni, tisztában vannak a korlátaikkal, és nagy örömüket lelik abban is, ha egyszerűen csak nézelődnek a sekély vízben. Néha előfordul, hogy kisebb-nagyobb dolgokban kell nekik némi segítség, de ez kölcsönös is lehet, mert a kevesebb levegőt fogyasztó nem egyszer segítik ki a teremtés koronáit a közös merülés végén... Egyébként is jobb a hangulat, ha vegyesen vagyunk egy búvárhajón.

Szóval éljenek a lányok és asszonyok, búvárok és nem búvárok, ezen a napon. Bár az ritka, hogy ilyen szép hölgykoszorú jöjjön össze egy merülőhelyen, mint ezen a képen, de úgy gondoltam, nőnap alkalmával ennél frappánsabb fotót aligha tudnék betenni.

Búvár hölgyek

Érdekel mi történik a felszín alatt? Képek, hírek, videók a Facebook-on is.