Cápák közt mutatta be az aktuális férfidivatot egy modell. 

A Bahamákon készült a különleges fotósorozat: Frederick Szkoda csupán egy gyorstalpaló búvártanfolyamot elvégezve pózolt mindenféle légzőkészülék nélkül a mélyben. Zena Holloway, a fotós különféle divatos öltözékekben örökítette meg, miközben a hátteret egy hajóroncs és egy csapatnyi cápa adta.

Természetesen ott voltak a közelben a segítő búvárok, akik szükség esetén levegőt adtak a modellnek, a cápákat pedig egy profi csalogatta oda. A víz alatti munkában tőlük függetlenül is vannak váratlan elemek: az erős áramlat egyszer elsodorta Fredericket, úgy kellett őt elkapniuk a biztonságért felelős búvároknak. Ekkor kapott még egy kis ólomsúlyt, hogy stabilabban álljon. Szóval nem könnyű a mélyben modellkedők élete! (Erről jó képet ad ez a videó is.)

Mivel nem merülhetnek le és fel egy napon belül túl sokszor, az egyik profi búvár is beugrott kicsit modellkedni. Legalábbis érdekes karriermódosítás: igazi cápák után a média ragadozói elé veti magát. A munka eredményét majd magazinokban láthatjuk viszont, bár egy dolgot máris nyugtázhattak a fotózás után: minden méregdrága ruha alaposan elázott a sós vízben...