Különleges eseményre várják a házasulókat: a kalandvágyó párok a Karib-tenger mélyén egy világrekord keretén belül kelhetnek egybe.

Manapság már mindenféle búváros csúcsról hírt adnak. Vannak ezek közt nagy teljesítmények és nagy hülyeségek is. Az egyik speciális műfaj a minél több búvárt egyszerre megmozgató esemény, és ilyenből már olyat is szerveztek, amikor tömeges víz alatti esküvőre került sor.

Az első ilyen rekordot Trangban állították fel Thaiföldön még 2000-ben, akkor 24 pár kelt egybe a tenger mélyén. Azóta Valentin-napon minden évben hasonló rendezvényre kerül sor. Ám a Bahamákon elirigyelték ezt a rekordot, és 2017-ben ugyanezen a napon csúcsot szeretnének dönteni, amihez 50 jegyespár kellene. 

Az In Deep Love elnevezést kapott tömeges esküvőre természetesen a családtagokat és a barátokat is hozhatnák a búvárok, és aki nem víz alatt nézné a történéseket, azok számára élő közvetítést szerveznének. 

Természetesen ez egy olyan rekord, amihez nem elég a lelkesedés és a jelenlét: külön házassági csomagokat árulnak majd, aminek része lesz a nászút is, az ország valamelyik szigetén. Vélhetően nem lesz olcsó mulatság, főleg akkor, ha sok rokon kísérné el a szerelmes búvárokat. Szóval a nemes rekorddöntési szándék nagyon is kézzelfogható bevételnöveléssel járhat- a helyiek számára ez vélhetően legalább olyan fontos, mint hogy bekerüljenek a Guiness könyvbe.