Különleges fotók elkészítésére kapott megbízást a brazil búvárfotós, Daniel Botelho. Sok felvétel született már a karib-tengeri St. Martin szigetén levő reptér előtt, mert a szűkös hely miatt az óriásgépek egészen alacsonyan húznak el a strandon heverésző turisták felett.

Botelho feladata az volt, hogy a tengerben lebegve készítsen képeket, úgy, hogy a felszín alatt úszó búvár is látszódjon. Ez a munka egyáltalán nem volt könnyű. Egyrészt a repülőket be kell várni, úgy kell helyezkedni, hogy jó szögben legyenek, és persze a sebességük miatt csak pár fotó készülhet egyről.

A part közelében, sekély vízben kell elhelyezkedni fotósnak és modellnek is, itt pedig a finom, fehér homokos üledék másodpercek alatt felkavarodhat. Így aztán Botelho és a lány egy héten át órákat töltött a vízben, amíg a több ezer felvételből nem sikerült legalább néhány a fotós elképzeléseinek megfelelően.

A végeredmény viszont azt igazolta, érdemes volt annyit kínlódni, mert egészen sajátos szemszögből nézhetjük meg a látványosságszámba menő leszállásokról: még Boeing 747-es Jumbo Jet is szerepel a képeken.