Búvárkodást oktat egy lábait elvesztett veterán katona.

Chris Middleton alig múlt 17 éves, amikor belépett a brit seregbe. Három év múlva Afganisztánban egy bomba robbanása súlyosan megsebesítette. Túlélte, de két lábát elvesztette. Nehezen birkózott meg azzal, ami rá várt, hiszen ettől a naptól kezdve élete alapvetően megváltozott. 

Komoly irodalma van ma már annak, hogy a harcteret megjárt, súlyos testi és lelki sérülésekkel hazatérő veteránok milyen traumákkal küzdenek. Sokan nyúlnak az italhoz- Chris sem volt kivétel. Sokáig nem akart szembenézni vele, hogy neki is problémája volt, nem akart beszélni róla, min ment keresztül.

A búvárkodás lett számára az a gyógymód, ami sokat segített felépülésében. A tenger szerelmese lett, imádja a nyugalmat, a szabadságot, s azt, hogy lábak nélkül is lebeghet, a többi búvárral együtt kalandozhat a víz alatt. Olyannyira beleszeretett a merülésbe, hogy maga is oktató akart lenni. 

Mostanra pedig már ő segít poszttraumás stresszel küzdő embereknek, akiket megismertet a búvárkodással. A Depthterapy olyan civil szervezet, ami sebesült, problémákkal küzdő veteránok búvároktatásával foglalkozik, és itt dolgozik Chris. A videót nézve látható, milyen magabiztossággal, profizmussal oktat, s így tényleg saját maga lesz a példa a hozzá hasonlókon átment veteránok számára.