A nagyszerű ökölvívó, Manny Pacquiao kikapcsolódásként néha búvárkodni megy, de még ezt a lehetőséget is kihasználja egy kis edzésre.

híresség

Pacquiao a Fülöp-szigetekről származik, abból az országból, aminek roppant hosszú tengerpartján számos jól ismert merülőhely van. Moalboal, Malapascua, Anilao, a Tubbataha-záhony és még sok-sok legendás pont van szerte a szigetvilágban, amik mind mást kínálnak a búvárok számára. 

Az nem szokatlan, hogy a helyi hírességekről kiderül, búvárkodnak is. A Fülöp-szigeteken például a korábbi elnök asszony, Gloria Arroyo is elment időnként merülgetni. Azt viszont nem tudtam, hogy a sokszoros világbajnok, súlycsoportoktól függetlenül legjobbak közé sorolt bokszoló, Pacquiao is búvárkodik. 

A felvételek alapján szeret merülni, bár azt hiszem, a ringben valamelyest ügyesebben mozog, mint a mélyben- ami nem meglepő, hiszen előbbiben jóval járatosabb lehet. De még ötvözni is tudja a két sportot, a móka kedvéért egy kis árnyékbokszot is bemutat odalenn. Noha a víz ellenállása lassítja a mozdulatokat, azért nem próbálnám ki, mekkora ereje van az ütésének. A tengernek viszont talán nem árt az, hogy megsorozta a bajnok.

híresség