Warren Sapp langusztakeresés közben került összetűzésbe egy kisebb cápával.

Az amerikaifoci világában járatlanok számára nem sokat mond Warren Sapp neve, pedig az 1972-ben született, Super Bowl győzelemmel is büszkélkedő játékos igazi legenda a védők között. Még a hírességek csarnokába is beválasztották a defensive tackle pozícióban játszó Sappot.

cápa

A Floridában született, floridai egyetemre járó sportoló szemmel láthatóan maga is lelkes tengerimádó, ami nem meglepő arrafelé. Minden évben van egy langusztaszezon az államban, amikor búvárok szabadon foghatják ki az ízeltlábúakat a tengerből. Gyakorlatilag mindenki aki csak teheti, búvárcuccot ölt ezekben a napokban, mert a languszta igazi ínyencfalatnak számít.

cápa

Más kérdés, hogy a kocabúvárok egy része nem túl óvatosan merül ilyenkor, páran ráadásul kockázatot is vállalnak egy-egy újabb languszta megszerzéséért. Ezért sajnos minden évben életét is veszti néhány ember a víz alatt. 

Warren Sapp viszont egészen másféle bonyodalomba keveredett a tenger mélyén. Éppen egy langusztáért nyúlt, amikor egy kisebb cápa sebesített meg a bal kezén. A ragadozó aztán el is iszkolt, talán megijedt maga is attól, kivel kezdett kötekedni: Sapp közel 190 centi és versenysúlya közel 140 kiló. A focista nem csinált nagy ügyet a harapásból, miután megnézték a sebet és látták, nincs nagy baj, visszament merülni. Ha langusztákról van szó, akkor egy kis karcolással senki nem törődik...

cápa

Odakinn pedig mindenben üzletet látnak, már Sapp vs. Cápa pólókat is piacra dobtak. Mindenki könnyedén vette a dolgot, nem tört ki pánik- a cápa is magának akarta a zsákmányt, nem nagy ügy, előfordul az ilyen. Amikor pedig Sapp kapcsolattartóját kérdezték utólag a sportoló állapotáról, ő csak annyit mondott: "Warren rendben van, a cápáért inkább aggódnék..."

cápa